If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
---------- Post added at 18:34 ---------- Previous post was at 18:33 ----------
Направих я така, защото таблото ми е в тази комбинация.
А снимка на таблото може ли да видим колега?Иначе емблемата е убийствена,аз съм замислил нещо подобно,само че да изрисувам голяма емблема на задните врати
А снимка на таблото може ли да видим колега?Иначе емблемата е убийствена,аз съм замислил нещо подобно,само че да изрисувам голяма емблема на задните врати
Ето една от 156 на Феста, с подобна тенекия в сърцето.
Само внимавай колега да не прекалиш, че отиваш в темата селски тунинг
Тая е добре замислена, но е с много ситна мрежа и изглежда зле според мен. Моята мрежа е едра, както може би виждате на снимките...
Надявам се, че няма да влезна във въпросната тема...
---------- Post added at 00:23 ---------- Previous post was at 00:17 ----------
Арно, арно, и аз се каня същото да правя, ама мисля че само на черната ще го направя, щото черното е лесно, а трудно ще намеря червено като капака и бронята на другата......
Лак сложил ли си отгоре....и друго - сам ли си махал хромирания елемент на маските дето са отсрани на емблемата, или така си я взел.....
Ники, лак не съм слагал отгоре, Хромирания елемент го изрязах, и боядисах цялостно елементите, като преди това ги изжкурих.
Много съжалявам, че не направих снимки на целия процес, но това ще ми е за урок другия път...
Да работя в ЖП'то и нямаше много работа пък и времето беше хубаво и се чудех с какво мога да си поглезя колата по-мой джоб и се захванах с тез фарове. Много трудно се отлепя пластмасата на фара от силикона чак на дясната ми длан се образува пришка от отверката,но за сметка на това се получиха точно както си ги исках.Пък на бронята сам развил всичките болтчета останаха тези само от лявата страна под калника.
Фаровете могат да се свалят без да се сваля бронята, а стъклото се сваля по лесно с част от бръснарско ножче или тънко макетно. За да нямате проблеми по късно педи боядисването пръснете пластификатор. Опитвах се да изровя една серия от снимки която бях свалил от английския форум показваща как се прави това ама... май съм ги погубил..
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая sprint tropheo 155/1.8 156/2.0 Selespeed
Comment